Prodaja počitniških prikolic v Sloveniji raste

prodaja počitniških prikolic

Če tudi vi hrepenite po zares svobodnih počitnicah, kjer bi lahko resnično počeli zgolj tisto, česar si najbolj želite, so počitnice s počitniško prikolico prava izbira za vas. Počitniške prikolice – naprodaj so različni modeli – so še vedno zelo pogosti način potovanja oz. preživljanja počitnic, predvsem poletnih.

Prodaja počitniških prikolic v Sloveniji v zadnjih letih narašča, čemur pa se ni za čuditi, saj je bilo le vprašanje časa, kdaj bodo ljudje spoznali, da so tovrstne počitnice tiste, ki omogočajo kar največ svobode, saj niste vezani na nobeno skupino, ki bi imela točno določene vodene oglede znamenitosti, »urnike« kosil in podobno. Z nakupom počitniške prikolice boste postali gospodar svojega časa v polnem pomenu besede, saj se boste sami odločali o čisto vseh zadevah vašega potovanja.

Prodaja počitniških prikolic je dostikrat podrejena varnosti, kar pomeni, da proizvajalci vse več pozornosti usmerjajo v to sfero in skorajda ne boste našli prikolice, ki ne bi imela izpolnjenih vseh varnostnih zahtev.

Prodaja počitniških prikolic veliko stavi tudi na občutek domačnosti, zato proizvajalci želijo čim več vašega doma prenesti v prikolico, ki vsako leto vsaj za nekaj tednov postane vaš drugi dom. V preteklosti ste težko videli »luksuzno« počitniško prikolico, povečini so ponujale le eno spalnico in par dodatnih ležišč, nekaj omaric in predprostor, ki je bolj spominjal na šotor. Ker pa se proizvajalci zavedajo, da udobje in domačnost nekaj šteje, so današnje počitniške prikolice veliko bolj luksuzne in lahko rečemo, da so nekakšna mala kopija naših domov, saj vsebujejo praktično vse, kar imamo tudi doma. Celo klimatska naprava in povsem opremljena kuhinja so postali nekakšen nujen del počitniških prikolic.

Če vam nakup počitniške prikolice še vedno ne diši, se lahko odločite za najem prikolice in tako preizkusite, ali vam tovrsten slog počitnikovanja ustreza. Cene nakupa počitniških prikolic pa so zelo različne in odvisne od mnogih dejavnikov, zato je najbolje, da se odpravite v prodajne salone in si ogledate celotno ponudbo.

Recommended Articles