Gumi tepihi bodo vaš avtomobil rešili pred umazanijo

gumi tepihi

Da bi potniško kabino ohranili kar se da čisto, je vsekakor priporočljivo imeti tepihe za v avto. Kvalitetni gumi tepihi so idealna rešitev za čisto potniško kabino vašega avtomobila.

Vsi vemo, kako težko je ohraniti čist avtomobil, pa ne samo zunanjo stran, včasih je pred umazanijo še težje obvarovati notranjost avtomobila. Sneg, dež, pesek, hišni ljubljenčki, prah, listje, otroci, ki so skakali po blatnih lužah … A je sploh kaj, kar se ne oprime naših čevljev? Me zanima, kako uspešni ste, ko svojemu otroku razlagate, da si mora preden vstopi v avto otresti čevlje, nato pa naj ima noge pri miru, da ne bo popacal celega avtomobila – verjetno ste deležnih nešteto zakaj-zato pogovorov, na koncu pa morate vseeno čistiti notranjost avtomobila.

Gumi tepihi so torej nujna oprema v vsakem avtomobilu – sicer se lahko čisto dobro vozite tudi brez njih, tudi policist vam ne bo napisal kazni, če vas zaloti brez tepihov v avtu –, pa vendar vam bistveno olajšajo čiščenje avtomobila.

Gumi tepihi so zelo enostavni za čiščenje, le vzemite jih iz avta in jih otresite, po potrebi uporabite sesalec, očistite pa jih lahko tudi s primernim čistilom in vodo. Najlažje boste očistili tepih z ravno linijo, kar pomeni, da se izogibajte tepihom z izgledom kock, saj se ti dosti težje očistijo. Najboljši tepihi so tisti, ki se 100 % prilegajo vašemu avtomobilu in ustrezajo blagovni znamki ter modelu vašega vozila. Dobro je tudi, če imajo pritrditvene čepe, saj s tem preprečite drsenje tepiha po potniški kabini. Gumi tepihi so tudi estetsko privlačni, saj guma omogoča različne dizajne, ki se bodo prilegali čisto vsakemu avtomobilu – na voljo so različne barve in vzorci, ki bodo vašemu konjičku pridali novo eleganco.

Gumi tepihi se ne zvijajo ali gubajo, zato jim boste z ustreznim vzdrževanjem omogočili dolgo življenjsko dobo., sebi pa prihranili kar nekaj denarja.

Recommended Articles