All on 4: revolucionarna rešitev za popoln nasmeh

all on 4.

Kljub izboljšavam v zobozdravstvenem sistemu, novim metodam zdravljenja in povečani osveščenosti o pomembnosti zobne higiene, še vedno mnogi ljudje naletijo na težave z zobmi, bodisi zaradi zdravstvenih ali estetskih razlogov. Ena izmed pogostih težav je izguba zob, ki lahko močno vpliva na samozavest in kakovost življenja posameznika. Dolgo časa so bile zobne proteze ali mostički edina možnost za nadomeščanje izgubljenih zob. Vendar pa se je z napredkom tehnologije pojavila nova in revolucionarna rešitev – all on 4. Ta metoda ponuja učinkovito rešitev tako za estetske kot funkcionalne težave, s katerimi se soočajo posamezniki brez zob ali z zobmi v slabem stanju. Če imate poškodovane ali manjkajoče zobe, ne odlašajte z obiskom in se naročite se na pregled ter si zagotovite zdrav in lep nasmeh.

Kako deluje All on 4 in komu pomaga?

All on 4 temelji na vstavitvi kostnega vsadka, znanega kot implantat, ki nadomešča izgubljene zobe. Glavna prednost te metode je, da omogoča fiksno in trajno rešitev, ki izboljšuje ne le estetiko, temveč tudi funkcionalnost ugriza in govora. Metoda all on 4 vključuje vstavitev štirih implantatov v čeljust, na katere so nato pritrjeni zobni mostički ali proteze. Ta postopek omogoča stabilno pritrditev proteze ali mostičkov, kar zagotavlja naraven in udoben nasmeh brez strahu pred premikanjem ali izpadanjem zob. Posebej pomembno je, da lahko s to metodo pomagajo tudi tistim posameznikom, ki so izgubili vse zobe ali imajo zobe v tako slabem stanju, da jih ni mogoče rešiti. Za takšne primere je idealna rešitev, ki ponuja tako estetsko kot funkcionalno izboljšanje.

All on 4 je revolucionarna rešitev, ki omogoča trajno in estetsko izboljšanje nasmeha ter funkcionalnosti ugriza. Ne glede na to, ali ste izgubili nekaj ali vse zobe, je lahko prava rešitev za vas. Zato stopite v stik z ordinacijo, kjer vam nudijo specialistične kirurške posege po metodi All on 4. Vaš popoln nasmeh je le korak stran!

 

Recommended Articles