Paintball Ljubljana kmalu ljubljanski hit

Paintball Ljubljana bo 1. 12.  2019 odprl svoja vrata v Stožicah 22 v Ljubljani. Naš novi paintball park bo pravi novi hit Ljubljane, saj je namenjen za vse vas, ki potrebujete veliko adrenalina in ki bi se radi preizkusili v vojni streljanja. Paintball Ljubljana bo ob odprtju parka priredil razne nagradne igre v katerih boste lahko sodelovali vsi. Spremljajte nas na naši spletni strani, facebooku in instagramu Paintball Killer Ljubljana. Bodite naš prvi gost, ki se bo preizkusil v realni hkrati pa virtualni vojni paintball streljanja v najbolj opremljenem poligonu v Sloveniji z mnogo ovirami in naravnimi  preprekami. Paintball Ljubljana je namenjen vsem, tako najmlajšim (od 7 let naprej), kot starejšim tistim, ki si ne predstravljate življenja brez prisotnosti pravega adrenalina.

 V čem se otroški paintball razlikuje od odraslega? – Otroški paintball  je namenjen otrokom starim med 7 in 13 let. Razlika je v tem, da pri otroškem paintballu se uporablja markerje na potisno vzmet (so manj nevarne), pri odraslih pa se uporabljajo markerji na plinski pritisk in so zaradi tega močnejše in hitrejše pri samem izstrelu.

Ali je paintball varen šport? – Paintball Ljubljana bo poskrbel, da  boste zavarovani kot se spodobi, saj nam je vaša varnost na prvem mestu. Med samo igro boste igralci zavarovani od glave do gležnjev.

Kaj vse potrebujete prinesti s seboj? – S seboj potrebujete le dobro voljo, tekmovalni duh in nič drugega. Da bo zabava popolna bo poskrbel Paintball Ljubljana. Oblečeni bodite temperaturam primerno in oblecite se tako,  kot bi šli na sprehod, igrišče… poletna »odprta« obutev ni primerna za na poligon.

Čimprej si rezerviraje svoj termin, da boste naš prvi gost v našem novem paintball parku. Predlagamo,  da s sabo pripeljete čim več prijateljev, sorodnikov, sošolcev.., saj tako igra postane še bolj zanimiva.

Recommended Articles